tisdag 22 september 2009

Randiga Rackare


En storebror som älskar sina systrar och verkar stå ut med nästan vad som helst. Det är inte fy skam det. Jag tycker det är smått otroligt att han har det tålamod han har och orkar med hela situationen som han gör. Visst blir han ibland irriterad på dom när de envisas med att ta hans saker och riva hans byggen. Men även då brukar han ändå alltid erbjuda ett annat alternativ. Går iväg och hämtar någonting som han tycker dom kan leka med istället. Jag tror kanske grinden till hans rum gett honom den frizon han behöver för att sedan kunna ha tålamod med nästan vad som helst. Tack Svante för att du är världens finaste kille.

Natten till idag var förövrigt historisk. Vi har tänkt oss bakåt i tiden så mycket vi bara kan och fastslagit att det denna natten var första gången som bägge systrarna samtidigt sov sött utan minsta oro från läggning (19:30) till morgonen (06:10). En underbar känsla som vi hoppas få uppleva många gånger nu framöver. Inget krångel vid läggning. Båda sovande i sina sängar på 5 minuter och sen inte ett pip. Det är ju så det ska vara. Facit helt enkelt.

Tora har lugnat ner sig med sitt galna skrikande och krypet har kommit igång riktigt bra. Rut går längs väggar och bord mest hela dagarna. Tror inte det finns en outforskad del av hemmet för hennes del. Hennes färdigheter på 2 ben skänker även glädje till övriga i familjen. Här om dagen fick Tora ta en sväng i Ruts taxi. Uppskattat av många.




-tobias.

4 kommentarer:

Familjen Sundström sa...

Vilka härliga skratt!
Skönt att de sovit hela natten, hoppas de fortsätter med det.

Linda sa...

kul med uppdatering. på tal om winnerbäck så är han vår familjs älskling också. Ebba min stora har en favvis "Ingen soldat", så sööööt när hon sjunger dessa allvarliga ord.

£inus sa...

Tycker att Svante har en grym T-shirt... Hoppas på att snart kunna ta mig ner till er i Malmö

Vilda sa...

Underbart! :-)Svante verkar vara världens bästa storebror.

Ulrika