lördag 4 juli 2009

Fortsatt värmebölja

Hettan ger sig inte. Varken den sommaren åstadkommer eller den inneboende hos Tora. Febern har dock sjunkit idag och vi hoppas väl att den är på väg att försvinna helt enkelt. Känns svårt att bli av med feber när det är så enormt varmt både ute och inne.

Värmen gör det såklart svårt för flickorna att sova. Igår kväll kunde dom bara inte somna. Rut somnade inte alls medan Tora först lyckades men sen vaknade och vägrade somna om. Ett herrans liv var det på de små, minst sagt. Men sen trollbands dom helt plötsligt av Tomas Ledin på TV. Märklig man att trollbindas av, men skönt för oss med lite lugna barn en stund. Ett tag hade dom dessutom det väldigt trevligt tillsammans i Toras säng. Ett minipyjamasparty i kvällsvärmen helt enkelt.



Idag har Rut svalkat sig en sväng i den lilla uppblåsbara plaskpoolen ute gräsplätten. Tora var så trött just då eftersom hon inte lyckades sova någonting på förmiddagen så hon fick nöja sig med att rulla omkring på filten intill. Hon får ta sig ett "svalkande" dopp i eftermiddag istället. Lite svårt att ensam ha koll på båda 2 samtidigt i vattnet med. Sålänge dom sitter snällt och inte vippar omkull är det ju en sak. Men om bägge 2 börjar vingla omkring blir det nog lite värre.

Svante fortsätter att roa sig kungligt hemma hos sin mormor. Idag skulle dom ut på båtutflykt. Som en sann turist skulle han ut på båtsightsing på Rönne Å. Misstänker att det är uppskattat. Får ta ett snack med honom på telefon sen ikväll och se vad han säger. Imorgon kommer han hem och då ska vi på konsert i Malmö Folkets Park. Det blir grejer det.

-tobias.

1 kommentar:

Evelina sa...

Helt klart skönare med något äldre parvlar i denna värmen, de roar sig själva ganska bra med vatten och så, jobbigt för er! Nästa vecka blir bättre.

Jo, hjälmarna ser helt klart enorma ut. Jag har xs i stl på hjälmarna till mina, det fanns xxs också. Men tydligen ska barnen(enligt vagnens beskrivning)vara 18 månader innan man använder den till dem. Det är trepunktsbälte i dem. Man får väl hoppas att de sitter still..och redigt fast!
/Evelina