måndag 26 april 2010

Värme och Vår




Detta är ett av Svantes senaste intressen. Fingertrix. Just det här trixet med långfingrarna har han tränat på som ett litet djur den senaste tiden. Nu har han bemästrat konsten ett tag och är nästan lite besatt av det hela. När som helst kan man finna honom i full färd att utföra detta fantastiska fingertrix.


Vi har äntligen öppnat upp vår ena altan. Så nu har vi öppet ut till vår enorma trädgård. Sen fixade vi ett litet staket ut mot gården så vi slipper oroa oss för små rymmare. Nu kan man sitta med en kopp kaffe och blicka ut över sina ägor medan småtjejerna roar sig för fullt. Svantes såpbubblemaskin är mycket populär, men ingenting jämfört med den lilla vattensamlingen i det lilla växthusskåpet. Vad är det egentligen med vatten?


Efter några kyliga dagar med bland annat hagelskurar och regn så verkar det bli varmt nu igen. Underbart. Allt är så mycket roligare och lättare då. Barnen älskar att vara ute och leka. Dom verkar aldrig tröttna. Hela tiden på strålande humör och i full fart. Svante övar på sin sparkcykel och nu även på sin vanliga cykel utan stödhjul. Dock med handtag för springglada föräldrar. Själv har jag dragit igång min fina moppe igen. Så idag tog jag den till jobbet. Det kändes vårigt och gott.

-tobias.

Inga kommentarer: