onsdag 26 november 2008

Tack för alla gratulationer och glada tillrop



Då är Tora och Rut drygt 2 dygn "gamla" och har hunnit träffa sin stolta storebror Svante. Han var väldigt förtjust i sina småsystrar och hade med sig var sitt paket till dom. Själv fick han en motorsåg som han ganska länge önskat sig i storebrors present. Så nu sågas det må ni tro.

Jag kunde stanna på BB över natten, vilket var skönt för oss alla. Både Tora och Rut äter och sover duktigt, men kanske inte när man själv helst önskar. Rut höll minsann låda inatt från 01:00 - 06:00. Så vår sömn fick bli från 23-01 och sen från 07-08 ungefär. Däremellan fick det bli en del amning, rapning, misslyckade nattningsförsök och blöjbyten. Tora sov destå bättre och verkade inte störas särskillt mycket av lillasyrran heller som tur var. Men, men, det blir nog ordning på det där med så småningom. Dom är ju inte direkt lastgamla.

Vi vill såklart tacka så hemskt mycket för alla fina gratulationer och glada meddelanden. Telefonen har gått ganska varm, facebook har levt livet och TvillingTur har nästan kokat. Tusen tack. Nu ska jag ta en dusch, handla frukt och sen bege mig till BB igen. Imorgon lämnar vi det stället för gott och beger oss hem allihop. Det ska bli trevligt.

-tobias.

2 kommentarer:

Anonym sa...

hej tobias.
vi undrar när du kommer tillbaka till skolan. Kommer du imorgon? Grattis till bebisarna. Hälsningar
Haidar, Blago och Mikael. pernilla och nathalie är inte här. De övar lucia.

Anonym sa...

Stora grattiskramar! Önskar er allihop det bästa!

Mattias