onsdag 13 maj 2009

Oroliga snoriga näsor

Förkylda barn, igen. Dom kommer och går de där förkylningarna. Mest kommer, känns det som. Kan ju vara en av anledningarna till tjejernas sömnproblem. Nu är i alla fall Toras säng uppvinklad i ett lite bättre läge för täppta näsor. Psalmböcker är riktigt bra som klossar under sängbenen när det behövs pallas upp lite. Och är man gift med en kyrkomusiker så finns ju resurser att tillgå när situationen kräver.

Dagen här hemma har varit tuff. Oerhört missnöjda systrar och då självklart en uppmärksamhetskrank storebror. Om de inte verkar märkbart bättre i morgon bitti får det bli ytterligare en dag VAB. Det är bara att inse att 1 person inte är tillräckligt för 3 små barn när 2 av dom inte mår bra. Svante hamnar ju i en orättvist tuff situation. Han har ju knappast valt den själv heller. Han har ett lekbehov och ett kompisbehov som inte är riktigt stimulerat fullt ut nu. Det märks så tydligt. Hoppas vi kan hitta lite barn här i krokarna som han kan leka lite med. Än så länge har vi stött på några stycken, men bara på kvällarna. Dagtid är ju alla på såklart på förskolan. Det verkar dock vara ett rätt barntätt område vi flyttat till. Barn i alla åldrar. Det kommer antagligen bli väldigt bra när vi väl lärt känna vår omgivning lite bättre. Alla förutstättnigar finns där.

Nu ska jag se till att få lite sömn medan tillfälle finns. Man vet ju aldrig hur länge lugnet ligger. Vill även bara kort tacka för biltipsen jag efterfrågade. Jakten fortsätter och jag tycker det har klarnat lite vad det gäller vilka modeller och funktioner som vi eftersöker. Det får bli en redovisning när allt är klart. Men nu: Sov gott.

-tobias.

1 kommentar:

Lindas värld sa...

Kan lova att dte är underbart att vara båda två hemma iallafall en dag i veckan. Min sambo är hemma på fredagar och det är guldvärt! Ang bil till tre små barn så valde vi att köpa en Crysler grand voyager. Då finns det gott om plats till vagn, skötväska och allt annat man kan tänkas behöva. Vi har då plockat bort ett säte för att få mer plats.