torsdag 25 mars 2010

En riktig vårdag


Vilken underbar dag. Trots att Tora givetvis kräktes ännu en gång strax innan midnatt så kan dagen knappast kunnat blivit bättre. Med lite skonsam kost och en lång middagsvila så var Tora rätt så bra på benen igen runt 13-tiden. Så vi klädde på oss för att gå ut jag och barnen. Det visade sig vara så pass fint väder att det inte rådde några tvivel om att det var vårkläder som gällde. Hur trevligt är inte det? Att få slippa overaller, vantar och halsdukar. Alla njöt i fulla drag och vi struntade i att gå in för att äta mellanmål. Vi tog fram solstolar och filt istället och åt ute. Mysigt.


När mamman kom hem från jobbet gick vi ut igen. Vi besökte en lekplats en lite bit härifrån. Och just när vi skulle gå sprang vi på grannen och passade på att fråga om det var deras sparkcykel som stod i cykelrummet. Det var det och Svante fick låna den hur mycket han ville. Succé. En mycket lycklig kille kämpade på och blev bättre och bättre på det för varje minut.


På lekplatsen fick Tora smak på den stora korggungan. Svante gillar de där snurrande pinnarna med fot- eller sittstöd på längst ner. Såna som får mig att vilja kräkas på ca 0,5 sekunder. Rut spatserade omkring och kikade lite här och lite där. Så skönt för dom att bara ha vanliga byxor på sig. Kunna röra sig utan sina michelindräkter.


Inte mycket att klaga på såna här dagar. Om ingen misstycker så tar vi gärna några såna här dagar till.

-tobias.


2 kommentarer:

Jill sa...

Åh, vad härligt med barmark! Här är det hur mycket snö som helst på marken...vi får väl vara glada om den har tinat bort till midsommar.

Evelina sa...

Håller med Ovanstående talare.. Längtar så efter att klä på barnen mindre kläder varje gång man ska ut! Vilken mysig dag ni ser ut att ha haft!