måndag 2 februari 2009

Nya tider

En ny fas i vardagen har nu inletts. Vi har fått igenom vår ansökan om att ha Svante på dagis varje dag istället för varannan. Vi fick dock inte fulltid som vi önskat, utan 30 timmar i veckan vilket innebär 6 timmar om dagen. Så jag fortsätter att lämna honom kl 08.00 och AnnaKajsa hämtar kl 14:00. Tidigare så har jag även hämtat och gjort det vid 15:30, så nu är det lite skillnad. Men vi tror det kommer fungera bra och personalen på förskolan är så hjälpsamma. Dom hjälper till att hålla ett öga på tjejerna ute i vagnen medan Svante ska klä på sig osv. Skulle det visa sig vara för krångligt och av någon anledning bli värre med tiden så får vi väl hojta till lite högre. Men vi tror nog snarare att det kommer bli lättare med tiden.


Efter en oerhört orolig natt har vi ikväll fösökt hålla igång flickorna lite mer så dom inte sitter och halvsover. Inte så lätt som det låter. Men nu ska dom i alla fall få sig ett kvällsbad innan läggdags. Det kanske gör susen för nattron.

-tobias.

1 kommentar:

Anonym sa...

Så skönt att det löst sig med dagisplatsen. Även om det inte blev precis som ni önskade så blev det ju mer än 15 timmar i alla fall.
Så fina tjejerna är! Håller tummen för att ni får en god och välbehövlig natts sömn.
Godnatt!