söndag 1 februari 2009

Socialisera

Redan på fredagskvällen tyckte jag det kändes lite synd att det snart var lördag. Helgen kändes kort redan då. Men så farligt kort var den ändå inte tillslut. Vi har hunnit med en massa känns det som. I lördags var det riktigt trevligt då vi träffade en gammal vän som jag inte träffat på över 10 år. Via facebook och en annan gammal gemensam vän fick jag reda på att hon numer bor här i Malmö. Inte nog med det så visade det sig att hon har en dotter på 5 år och två tvillingflickor bara 6 veckor äldre än våra. Facebook är ju rätt kul, men i såna här lägen är det ju fantastiskt. Att det kan vara så lätt att hitta gamla vänner och faktiskt få ut någonting av det.

Vi stämde träff i en lekpark så de lite större barnen kunde leka av sig lite och lära känna varandra. Sen tog vi en promenad och en fika och fick tid att sitta och prata lite grann. Där var vi alla 10 och hade det alldeles lugnt och trevligt. Blev inte så mycket snack om förr, utan mest om vad som händer just nu. Väldigt tillfredsställande att prata med nån i samma båt. Nån som verkligen hajar läget, för det är nog faktiskt lättare sagt än gjort. Kul att ses sådär också efter så lång tid. Det blir det förhoppningsvis mer av i framtiden.

Sen fick vi lite tvättat och städat här hemma. Sjukt mycket tvätt varje vecka. En egen tvättmaskin skulle sitta så oerhört fint nu för tiden. En vacker dag kanske. Idag hade Svante en gammal vän på besök. Ett kärt återseende även där. Så helgen har varit social på alla plan. På dagarna med vänner och på nätterna med Tora och Rut. När ska deras dygnsrytm hitta rätt kan man undra? Träffen i lördags gav i alla fall hopp. Där hade sömnen lyckats komma rätt tillslut och vi har några veckor till godo...

-tobias.

Inga kommentarer: