onsdag 18 februari 2009

Två dagar pulka i år...

Jag minns faktiskt inte när sportlov och snö slog till på samma vecka sist? Här i Malmö alltså. Förra året var det så ont om snö att vi hann aldrig riktigt hann utnyttja den på något vettigt sätt. För två år sen låg snön i 2 dagar totalt sett under hela vintern. Då hann vi i sista sekunden få tag på en pulka och dra runt Svante en sväng i en närliggande park. Den här veckan har vi lyckats få fram pulkan två dagar i rad nu. Premiär för Svante att åka i backe och oj vad kul han tycker det är. Gårdagen bjöd på ett fantastiskt väder och solen lyste tokigt skönt på oss medan vi gnodde i en av de små pulkabackar som Pildammsparken bjuder på.


Hoppas den lilla snön som nu ligger får ligga kvar ett tag till så vi får några turer till i backen. En sväng till skridskobanan ska vi väl också hinna med hoppas jag. Det är ibland oerhört svårt att komma ut i god tid, men ut kommer vi tillslut. Idag hade vi tänkt komma iväg redan på förmiddagen, men så drog det ut på tiden och snart var det ändå nästan dags för middag. Sen dök det upp en massa små grejer som gjorde att vi inte kom iväg förrens vid 16-tiden. I morgon får vi väl satsa på att vara ute innan frukost för att möjligen komma iväg till lunch.

Jag slänger även in en film på en nöjd storebror som just funnit lyckan i att ta sig nedför och uppför en liten backe med snö. Jag var faktiskt rätt nöjd själv just över det faktum att han även gillade att dra upp pulkan för egen maskin.



-tobias.

2 kommentarer:

Vilda sa...

Vilken härlig film! (Med min favoritlåt och allt!)Längtar tills Vilda oxå vill dra upp pulkan själv. Man är rätt mör efter en halvtimmes springande upp och ner för backen. Ha ett fortsatt bra lov! /Ulrika

Frida sa...

Pulka är verkligen underbart!