tisdag 2 februari 2010

En långtråkig dag

Det är fortfarande kräksjuka på Svantes dagis, så han är fortfarande hemma på dagarna. 6 dagar i rad utan den vanliga kompisstimulansen sätter sina spår. Han är oerhört uttråkad nu och det är så svårt att få honom tillfredsställd. Det går såklart att göra roliga saker då och då, men sen avbryts man och han börjar hänga direkt. Han blir trött och orkar inte göra någonting. Känns så trist. Hoppas han kan gå dit i morgon. Vi ringer till dagiset på morgonen och kollar läget helt enkelt. Igår hade det varit ett barn som kräktes på morgonkvisten igen. Då känns det bra att vara hemma en dag utöver det också. Men har det varit lugnt idag så får han nog gå dit i morgon. Innan han kreverar.

Det blev så ruskigt dåligt väder idag igen. Det gjorde att vi inte kom ut någonting alls idag. Det sätter också sina spår. Tora och Rut var i luven på varann många gånger idag. Uttråkade och på jävelhumör. Vid två tillfällen var dom riktigt förbannade på varann och drog i tröjan och håret, lappade till och storböla båda två. Jag fick liksom gå i mellan och dra isär dom. Så ska det ju inte va. Men så är det. Oftast har dom kul ihop och då är det nog underbart att vara två. Men när det är irriterat då är det riktigt irriterat och då är det inte underbart att vara två. Då är det fruktansvärt.

Morgondagen verkar väl inte bjuda på nåt fantastiskt uteväder heller. Får se till att hitta på något skoj ändå på något sätt. En hel dag utan något speciellt blir en alldeles för lång dag.

-tobias.

Inga kommentarer: