lördag 13 februari 2010

Gubba, Gubba.. Oboy, Oboy...

Det bubblas på som aldrig förr från systrarna. Tora är kanske mer verbal än Rut, eller? Det är svårt att säga. Men Tora har i alla fall några tydliga specialord som hon kör stenhårt på. Bland annat är det Gubba och C'mon. Vi vet inte riktigt vad de betyder för de används väldigt flitigt till det mesta. Däremot har både Tora och Rut enats om att fåglar heter Bovva och alla andra djur heter Vovva. Det går inte att ta miste på. De är grymt aktiva fågelskådare när de sitter vid matbordet och har fönstret rakt framför sig. Det missas inte en endaste Bovva där inte. Titt som tätt brukar det också komma ett Oboy, oboy, oboy... från Tora. Detta oftast i samband med att hon har byggt ihop två duplo-bitar eller liknande som hon stolt vill visa upp.

Rut dyker gärna upp mitt framför näsan på en med sitt eget lilla huvud på sned och säger titt ut. Detta gör hon både på sina syskon och på oss andra. Väldigt uppskattat och glädjespridande. De har båda 2 otroligt kul åt när jag ligger på rygg på golvet och snurrar omkring dom så de slår volter och gör kullerbyttor på min mage. En sån sak som Svante alltid har tyckt är lite för läskigt. Han vill gärna prova lite, men ångrar sig alltid när han hänger uppochner. Lite för otäckt för hans del. Men inte för dessa små tjejer.

Ikväll passade vi på att fira lite alla hjärtans dag i förskott då mamman ska iväg och jobba hela morgondagen. Tora och Rut fick var sina små gosedjur i form av en häst och en nyckelpiga. Trycker man på dom så låter dom exakt som Tora och Rut när de bubblar som mest. Mycket festligt.

Ikväll blir det att titta på melodifestivalen och hålla tummarna extra hårt för låten Manboy som är skriven av Evelinas man tillika tvillingarna Bastian och Milos pappa som finns att hitta på bloggen Tvillingar..what! underbart! som jag brukar byta erfarenheter med titt som tätt. All lycka till er alla.

-tobias.


Inga kommentarer: