fredag 23 januari 2009

Fredagsmys, eller vad är det man säger?

Vi var medvetna om riskerna. Vi tog ändå chansen. Vi ångrade oss, lite. Det är inte lätt att äta tacos i sällskap med 3 barn. Vi tänkte att Svante nog skulle tycka det var gott. Han tycker om det mesta av det som fanns på bordet och tacoskal borde ju locka som vilket chips som helst? Men det var tyvärr inte så intressant som man kunde hoppats. Möjligtvis var han aningens för trött för en nyhet. Jag vet inte, men så vidare lyckat var det inte. Rut höll sig avslappnad och småsov sig igenom kvällsmaten medan Tora inte kunde finna någon ro i kroppen alls. Sumerar jag det hela blir slutsattsen: Lite för klurig mat för en 3åring. Svårt att äta med endast en hand. Lite för många irritationsmoment för en riktigt lyckad familjemiddag.

Nu blir det en kväll i soffan. Allt annat känns som en alldeles för stor utmaning. Tröttheten i våra kroppar är så pass att vi båda två emellanåt ser suddigt och har svårt att fokusera blicken. Tur att vi har en hyffsat stor TV.

-tobias.


1 kommentar:

£inus sa...

attans men den dagen kommer då både svante o systrarna kommer att tjata om tacos... Bokade tåg igår så jag landar i Malmö den 28 innan 13 och hem dagen efter på em..
-nu sticker vi o surfar :) :)